0(69)70-22-55
LIVRARE ÎN TOATĂ MOLDOVA
Home / Garanție

Garanție

GARANȚIE

Toate produsele comercializate de magazinul Anila-Design, cu excepția celor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorului. Produsele sunt noi (excepție fac produsele resigilate), ambalate corespunzător și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

În situația în care produsele sunt vândute și livrate de către magazinul Anila-Design, certificatele de garanție reprezintă bonul de plată cu o valabilitate de până la 12 luni de la momentul achiziției.

Pentru fiecare produs vândut și livrat de magazinul Anila-Design, cumpărătorul va primi un bon de plată care servește și ca certificat de garanție pentru produsul respectiv. Compania Anila-Design își asumă responsabilitatea centrului de service care se ocupă de reparații pe durata termenului de garanție.

În cazul în care se constată un defect, produsul reclamat trebuie prezentat la adresa magazinului nostru,S.R.L. Anila-Design, Bălţi, str. Independenţei, 30, în perioada de garanție. Centrul autorizat va prelua întreaga responsabilitate pentru rezolvarea garanției.


RETUR ȘI SCHIMB

În caz de refuz, cumpărătorul trebuie să returneze marfa comandată la magazinul Anila-Design, pe cont propriu și pe cheltuială proprie, la adresa: S.R.L. Anila-Design, Bălţi, str. Independenţei, 30.

Cumpărătorul are dreptul să refuze bunurile comandate înainte de primirea acestora sau după primire, în termen de 14 zile, prezentând bonul de vânzare sau factura fiscală. De asemenea, în termen de 14 zile de la primirea comenzii, clientul are dreptul să schimbe un produs de bună calitate cu un produs similar, dacă produsul specificat nu i se potrivește ca formă, mărime, stil, culoare, dimensiune sau configurație.


Pentru returnarea bunurilor trebuie îndeplinite următoarele condiții:


1. Mărfurile pot fi acceptate doar dacă cumpărătorul prezintă bonul de vânzare sau factura fiscală.

2. Produsul nu prezintă urme de utilizare: zgârieturi, așchii, tăieturi sau alte daune, iar proprietățile sale de consum nu sunt încălcate.

3. Se păstrează setul complet de mărfuri, etichetele, instrucțiunile (dacă sunt furnizate) și marcajele originale.


În cazul în care condițiile enumerate mai sus nu sunt îndeplinite, Vânzătorul își rezervă dreptul de a refuza acceptarea bunurilor.